Happy Holidays 2007 


Sarah (2nd x-mas in Dk)


Noah, adopted January 07 from Vietnam.


Andrew Prasad / adopted at the age of 6 almost 7 from
India. Andrew will turn 8 pretty soon.


Sharon, Sarah, & Simon / all adopted from India between 13-17 months.

[ view entry ] ( 1234 views ) [ 0 trackbacks ] permalink ( 3 / 2057 )
Meet the people behind soulofindia.dk  

Valli and Casper are two amazing people who started the Danish forum for those adopted. It's a great forum with several interesting reads. Everyone adopted from around the world may join.

Great work guys. :) I am thrilled that I finally got the chance to meet you.


back : left - Valli,
front: middle- Marlene, right - Casper

Part of the early pool of first Indian generation adopted to Denmark.

[ view entry ] ( 1253 views ) [ 0 trackbacks ] permalink ( 3 / 2130 )
DK Screening  

It was an absolute pleasure to finally meet all of you at the screening. Two years later I can place a face with a name after having been a member of the adoptionzone in Denmark hosted by Tine and Brian Rantzau Bech.

Thank you everyone for coming.

Sincerely,
SarahLast minute group photo with those still around before we had to leave the area.[ view entry ] ( 1337 views ) [ 0 trackbacks ] permalink ( 3.1 / 2281 )
Denmark opens up for Indian adoption. :) :) :) THANK YOU CARINA CHRISTENSEN. YOU'VE CHANGED THE FATE & DESTINY FOR SEVERAL INDIAN CHILDREN WHO ARE WAITING FOR A LOVING DANISH FAMILY AND A SECOND CHANCE IN LIFE. 

www.adoption.dk

Falske TV-rygter udløste 4 måneders adoptionsstop og omfattende aktivitet hos Adoption & Samfund

Fredag den 5. oktober 2007 ophævede familieminister Carina Christensen endeligt et næsten 4 måneder langt stop for adoptioner fra Indien. Stoppet blev indført efter en TV-udsendelse med en række udokumenterede påstande om ulovligheder i adoptionsprocessen.

Foreningen har med stor glæde modtaget meddelelsen om ophævelsen, og ser frem til ministeriets endelige rapport i sagen..

I løbet af de 4 måneder opfordrede Adoption & Samfund gentagne gange ministeren til at ophæve stoppet. Adoption og Samfund deltog i adskillige møder med ministeren, med dennes embedsmænd og var i løbende kontakt med både de berørte medlemsfamilier og de formidlende organisationer. Foreningen begærede og fik under forløbet også aktindsigt i adskillige hundrede siders dokumenter i sagen. Endelig har foreningen under forløbet deltaget i både direkte tv-programmer med ministeren og i en lang række interviews i aviser, radio og tv.

Glæden over ophævelsen kan dog ikke skjule den dybe bekymring hvormed vi konstaterer, at det licensfinansierede DR i en skruppelløs jagt efter sensationer har tilsidesat alle retningslinjer for hæderlig journalistisk research. Der verserer p.t. en sag ved Pressenævnet om DR's håndtering af sagen.
DR har med sin fremgangsmåde hensynsløst forvoldt store skader for en række uskyldige børn, skabt ufattelige mareridt for familier i Danmark med indiske børn, for ventende ansøgere og endelig sået en helt uberettiget mistillid til både det danske og indiske adoptionssystem.

På de indiske børnehjem sad der børn, der burde være bragt i forslag til danske ansøgere. For hver dag stoppet blev opretholdt måtte børnene tilbringe endnu en dag under de utilfredsstillende vilkår, der må og skal afløses med adoption. Al erfaring viser, at jo længere tid børnene tilbringer på børnehjemmet, des sværere bliver resten af livet.

Ophævelsen kom kun 3 dage før starten på de indiske adoptionsmyndigheders 2. store internationale adoptionskonference. Med et fortsat stop ville konferencen være blevet gennemført i en helt og aldeles uberettiget stemning af mistillid både til det danske og til det indiske system. Mellem 12 og 13 millioner forældreløse børn og børnehjemsbørn frister i dag en elendig tilværelse i Indien. Kun 800 bortadopteres hvert år. Der er selvsagt et stort behov for at give mange, mange flere børn en værdig opvækst i en familie.

Nu skal der ses fremad. Adoption & Samfund har mange forslag og ønsker, der skal gøre det muligt at skabe endnu bedre vilkår for det adoptionssystem som gør det muligt at hjælpe i al fald nogle af de mange børn til en værdig opvækst i trygge familierammer, og også hjælpe dem til at blive hele mennesker igennem hele livet.. Vi glæder os til atter at kunne fokusere på dette arbejde sammen med familieministeren, Folketingets øvrige medlemmer samt de formidlende organisationer og øvrige involverede parter. Der er nok at tage fat på. Læs mere om hele Indien-sagen herunder. Læs mere om Adoption & Samfunds politik her
[ view entry ] ( 1296 views ) [ 0 trackbacks ] permalink ( 3 / 2105 )
sbt graduation 07 

I loved seeing Drew and Ragini.... Such a blessing to hug them again and meet their lovely mother's. :)


[ view entry ] ( 1120 views ) [ 0 trackbacks ] permalink ( 3 / 2183 )

<< <Back | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | Next> >>