MIN EGEN HISTORIE 

Min EGEN Historie

Hej allesammen. Først og fremmest vil jeg sige TUSIND TAK til jer som har besøgt min blog samt har skrevet til mig. Jeg sœtter meget stor pris på jeres hjœlp. Jeg vil gerne dele min egen historie med jer, siden I har vœret så søde at fortœlle mig om jeres.

Jeg var kun een måned gammel da min mor eller far i Indien (hvem ved) besluttede sig til at de ikke kunne beholde mig. Jeg blev efterladt på en togstation klokken ca 3.00 om morgenen, da de vidste at jeg der hurtig ville blive fundet. Rigtig nok.. og jeg blev så afleveret til børnehjemmet Shree Manav Seva Sangh i Bombay. Tidligt om morgenen kom mine danske forœldre til børnehjemmet da de skulle vœlge en lille pige.... mig. (I 1978 var tiderne anderledes og hvis man havde en mor eller far som kom fra Indien kunne man selv tage ud og "vœlge" sit barn. Det lyder hårdt, men det er sandheden. Min far er inder og mødte min mor i USA. De forelskede sig, og han flyttede senere til Danmark. 20 år efter flyttede vi alle til Atlanta, Georgia pga. min far’s job. Tilbage til min historie: Da min mor og far gik rundt på børnehjemmet fortalte Jaisita dem om mig. En lille pige med de flotteste krøller! Min mor ville straks se mig, men fik at vide at hun kun kunne se mig men ikke få mig da jeg var så ny på børne-hjemmet. It was love at first sight som det også har vœret for alle jer i DK og for de dejlige børn I nu har fået. Min mor er temmelig stœdig og hun ville absolut have mig. Mor og far rejste tilbage til DK og efter en hård kamp lykkedes det. Den 15. August 1978 ankom jeg til Kastrup i Jaisitas arme sammen med 2-3 andre børn. Jaisita var lykkelig for at putte mig i min mors arme da jeg havde givet hende hovedpine hele flyveturen ved at stortude. Det er jo noget jeg smiler lidt af nu. Siden da har Jaisita vœret i mit liv og fulgt mig gennem min opvœkst. Jeg har altid betragtet hende som min indiske mor og holder hende nœrt ved mit hjerte. To år senere rejste min mor,far og jeg igen til Indien, da vi skulle ud og finde min lillesøster, som hedder Natasha. Med hensyn til Natasha var vi frem og tilbage mellem to børnehjem og pludselig "dukkede hun op". Min far rejste ud for at hente hende alene da hun var tre mdr.

Idag er min mor 63 år, min far 59 år, Natasha 25 år og jeg selv er 27. Mit liv er og har vœret som en drøm og jeg er så taknemmelig for min familie. Min søster er nu bosat i Atlanta, Georgia, min mor og far bor i Houston, TX og jeg selv bor i LA, Californien. Vi er bosat langt fra hinanden men taler sammen flere gange om dagen. Jeg er dybt taknemmelig for, at jeg fik min lillesøster. Vi er rigtig gode venner og hvad ville jeg dog have gjort uden hende da jeg voksede op.

Det var så lidt om min historie. Jeg håber at i vil forsœtte med at dele jeres med mig. Jeg siger igen TUSIND TAK til jer som allerede har skrevet til mig. Hvis i klikker på familie billeder 2005 vil i kunne se Jaisita, min mor,far, lillesøster og vores dejlige vovser Chipie,Chantie og Kalinka. (Chipie og Kalinka kommer fra DK. http://www.jabirs.dk


Varmeste hilsener her fra USA.
Sarah[ view entry ] ( 1832 views ) [ 0 trackbacks ] permalink ( 3.1 / 10 )
VELKOMMEN 

Hej og velkommen til min Bal Vikas blog. Mit navn er Sarah og jeg er bosat i Californien i USA. I øjeblikket studerer jeg til en Masters Grad på en kunst skole der ligger i Pasadena kaldet "Art Center College of Design". Før jeg startede min videregående ud- dannelse havde jeg altid ønsket at lave en film om Indien og adoptioner, da jeg selv er adopteret og kommer fra Bombay. Først i det nye år skal jeg til Indien og som en del af min research leder jeg efter adoptivforaeldre, som har adopteret børn fra Indien og som måtte ønske at dele deres historie med mig. Jeg har kontaktet www.balvikas.dk som er en organisation i Danmark som støtter børnehjemmet Bal Vikas i håb om at nogle af jer er interesserede i at fortœlle mig om jeres egne oplevelser omkring adoption. Jeg har kendt lederen af Bal vikas, Jaisita Panigrahi hele mit liv og har mødt hende mange gange både i Indien såvel som i Danmark, da hun blev en del af familien. Hun vil vœre en stor del af min film. Det vil glœde mig meget hvis nogle af jer vil vœre villige til at deltage og dele jeres historie og måske billeder med mig.

Jeg håber på at kunne interviewe familier i Indien, Danmark og USA. Såfremt I måtte ønske at blive en del af mit projekt, så skal I blot skrive til contact@balvikasproject.com og derefter vil jeg sende jer en release form som beskytter alle parter. I første omgang er jeg igang med at samle historier fra mennesker som jer.

Jeg håber virkelig meget at I vil dele jeres historier med mig. Jeg glœder mig til at høre fra jer.

Mange venlige hilsener,
Sarah

Der er to måder at skrive til mig på.
1) I kan emaile mig på contact@balvikasproject.com
2) Forneden kan I trykke på “ add a comment “ I vil blive bedt om at indtaste jeres navn og email. Skriv i den hvide boks hvor der står comment. Når I er fœrdige tryk på “ post comment” I vil nu kunne se hvad I har skrevet.

©2005-2007

[ view entry ] ( 4924 views ) [ 0 trackbacks ] permalink ( 2.9 / 11 )
Welcome Hello, and thanks for visiting my blog. I hope you'll find it useful.

Smiles
Sarah
[ view entry ] ( 1109 views ) [ 0 trackbacks ] permalink ( 2.9 / 8 )

<< <Back | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 |