MIN EGEN HISTORIE 

Min EGEN Historie

Hej allesammen. Først og fremmest vil jeg sige TUSIND TAK til jer som har besøgt min blog samt har skrevet til mig. Jeg sœtter meget stor pris på jeres hjœlp. Jeg vil gerne dele min egen historie med jer, siden I har vœret så søde at fortœlle mig om jeres.

Jeg var kun een måned gammel da min mor eller far i Indien (hvem ved) besluttede sig til at de ikke kunne beholde mig. Jeg blev efterladt på en togstation klokken ca 3.00 om morgenen, da de vidste at jeg der hurtig ville blive fundet. Rigtig nok.. og jeg blev så afleveret til børnehjemmet Shree Manav Seva Sangh i Bombay. Tidligt om morgenen kom mine danske forœldre til børnehjemmet da de skulle vœlge en lille pige.... mig. (I 1978 var tiderne anderledes og hvis man havde en mor eller far som kom fra Indien kunne man selv tage ud og "vœlge" sit barn. Det lyder hårdt, men det er sandheden. Min far er inder og mødte min mor i USA. De forelskede sig, og han flyttede senere til Danmark. 20 år efter flyttede vi alle til Atlanta, Georgia pga. min far’s job. Tilbage til min historie: Da min mor og far gik rundt på børnehjemmet fortalte Jaisita dem om mig. En lille pige med de flotteste krøller! Min mor ville straks se mig, men fik at vide at hun kun kunne se mig men ikke få mig da jeg var så ny på børne-hjemmet. It was love at first sight som det også har vœret for alle jer i DK og for de dejlige børn I nu har fået. Min mor er temmelig stœdig og hun ville absolut have mig. Mor og far rejste tilbage til DK og efter en hård kamp lykkedes det. Den 15. August 1978 ankom jeg til Kastrup i Jaisitas arme sammen med 2-3 andre børn. Jaisita var lykkelig for at putte mig i min mors arme da jeg havde givet hende hovedpine hele flyveturen ved at stortude. Det er jo noget jeg smiler lidt af nu. Siden da har Jaisita vœret i mit liv og fulgt mig gennem min opvœkst. Jeg har altid betragtet hende som min indiske mor og holder hende nœrt ved mit hjerte. To år senere rejste min mor,far og jeg igen til Indien, da vi skulle ud og finde min lillesøster, som hedder Natasha. Med hensyn til Natasha var vi frem og tilbage mellem to børnehjem og pludselig "dukkede hun op". Min far rejste ud for at hente hende alene da hun var tre mdr.

Idag er min mor 63 år, min far 59 år, Natasha 25 år og jeg selv er 27. Mit liv er og har vœret som en drøm og jeg er så taknemmelig for min familie. Min søster er nu bosat i Atlanta, Georgia, min mor og far bor i Houston, TX og jeg selv bor i LA, Californien. Vi er bosat langt fra hinanden men taler sammen flere gange om dagen. Jeg er dybt taknemmelig for, at jeg fik min lillesøster. Vi er rigtig gode venner og hvad ville jeg dog have gjort uden hende da jeg voksede op.

Det var så lidt om min historie. Jeg håber at i vil forsœtte med at dele jeres med mig. Jeg siger igen TUSIND TAK til jer som allerede har skrevet til mig. Hvis i klikker på familie billeder 2005 vil i kunne se Jaisita, min mor,far, lillesøster og vores dejlige vovser Chipie,Chantie og Kalinka. (Chipie og Kalinka kommer fra DK. http://www.jabirs.dk


Varmeste hilsener her fra USA.
Sarah[ view entry ] ( 1832 views ) [ 0 trackbacks ] permalink ( 3.1 / 10 )

<< <Back | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | Next> >>