VELKOMMEN 

Hej og velkommen til min Bal Vikas blog. Mit navn er Sarah og jeg er bosat i Californien i USA. I øjeblikket studerer jeg til en Masters Grad på en kunst skole der ligger i Pasadena kaldet "Art Center College of Design". Før jeg startede min videregående ud- dannelse havde jeg altid ønsket at lave en film om Indien og adoptioner, da jeg selv er adopteret og kommer fra Bombay. Først i det nye år skal jeg til Indien og som en del af min research leder jeg efter adoptivforaeldre, som har adopteret børn fra Indien og som måtte ønske at dele deres historie med mig. Jeg har kontaktet www.balvikas.dk som er en organisation i Danmark som støtter børnehjemmet Bal Vikas i håb om at nogle af jer er interesserede i at fortœlle mig om jeres egne oplevelser omkring adoption. Jeg har kendt lederen af Bal vikas, Jaisita Panigrahi hele mit liv og har mødt hende mange gange både i Indien såvel som i Danmark, da hun blev en del af familien. Hun vil vœre en stor del af min film. Det vil glœde mig meget hvis nogle af jer vil vœre villige til at deltage og dele jeres historie og måske billeder med mig.

Jeg håber på at kunne interviewe familier i Indien, Danmark og USA. Såfremt I måtte ønske at blive en del af mit projekt, så skal I blot skrive til contact@balvikasproject.com og derefter vil jeg sende jer en release form som beskytter alle parter. I første omgang er jeg igang med at samle historier fra mennesker som jer.

Jeg håber virkelig meget at I vil dele jeres historier med mig. Jeg glœder mig til at høre fra jer.

Mange venlige hilsener,
Sarah

Der er to måder at skrive til mig på.
1) I kan emaile mig på contact@balvikasproject.com
2) Forneden kan I trykke på “ add a comment “ I vil blive bedt om at indtaste jeres navn og email. Skriv i den hvide boks hvor der står comment. Når I er fœrdige tryk på “ post comment” I vil nu kunne se hvad I har skrevet.

©2005-2007

Catherine 

Hi Sarah!!
Wow, You had an interesting start on your journey, huh?!! Poor lizard!! Only you would have a lizard trapped inside your shoe!:) I am glad things are going so well for you. Please take care of yourself, you have come a long way! Can't wait to see more documentation, this is quite an interesting excavation.
Love Lots,
Catherine
carson 

Sarah hi
I love your blog,
the lizard just wanted to go to india with you

XXX carson

Comments

Comments are not available for this entry.